Όλα τα Δώρα | Όλα τα Χριστουγεννιάτικα Δώρα | Όλα τα Δώρα Γάμου

Δώρα για κάθε περίσταση
Bάσει ημερομηνίας γενεθλίων!

Baladeur.gr  |  Best Sellers

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Όροι Χρήσης & Πολιτική Προστασίας Δεδομένων

 

Μενού

 

 • Η εταιρία μας

  1. Το www.baladeur.gr στο εξής καλούμενο “Ιστοχώρος” είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα παρουσίασης και πώλησης δωροκουπονιών υπηρεσιών και προϊόντων μέσω διαδικτύου. Το www.baladeur.gr είναι ιδιοκτησίας της εταιρείας Baladeur Δράσεις – Τέχνη – Πολιτισμός Μ.Ε.Π.Ε., στο εξής καλούμενη “Εταιρία”, με αντικείμενο εργασιών Οργάνωση Επιστημονικών και Πολιτιστικών Εκδηλώσεων και με άδεια τουριστικού γραφείου Αριθμός ΜΗΤΕ 0261E60000724600, ΑΦΜ: 997730972, ΔΟΥ: Γλυφάδας, που εδρεύει στην οδό Δ. Γούναρη 19, 16562, Άνω Γλυφάδα, στην Ελλάδα. Η Εταιρία λειτουργεί ως διαφημιστικό μέσο, ηλεκτρονικό κατάστημα ή και πράκτορας ως εκδοτήριο δωροκουπονιών για υπηρεσίες που παρέχονται από άλλες επιχειρήσεις. Η υποχρέωση κατοχής άδειας τουριστικού γραφείου προκύπτει από το είδος των υπηρεσιών για τις οποίες εκδίδουμε vouchers (πτήσεις, αποδράσεις, διανυκτερεύσεις κ.α.). Η Εταιρία δεν παρέχει η ίδια τις υπηρεσίες που πουλάει, εκτός και αν αναγράφεται ξεκάθαρα στα δωροκουπόνια ότι τις παρέχει η ίδια πρωτογενώς. Όλες οι επωνυμίες και τα στοιχεία των επιχειρησεων που παρέχουν τις υπηρεσίες των δωροκουπονιών αναγράφονται είτε κατευθείαν στις περιγραφές των υπηρεσιών είτε κατά την ενεργοποίηση των vouchers για ραντεβού. Πριν από το κλείσιμο ραντεβού για οποιαδήποτε υπηρεσία, οι κάτοχοι των vouchers ενημερώνονται πλήρως με τα στοιχεία των παρόχων των υπηρεσιών. • Έννοιες

  1. Όροι χρήσης. Η χρήση του Ιστοχώρου και των υπηρεσιών της Εταιρίας υπόκειται στους Όρους χρήσης & τις προϋποθέσεις που παρατίθενται στη συνέχεια, στο εξής αποκαλούμενοι “Όροι χρήσης”.

  2. Επισκέπτης ή χρήστης του site είναι οποιοσδήποτε επισκέπτεται τον ιστοχώρο ανεξάρτητα από το αν είναι πελάτης, μέλος, προμηθευτής, δωρολήπτης, τίποτα από αυτά ή συνδυασμός αυτών. Ο επισκέπτης του ιστοχώρου υποχρεούται να διαβάσει, κατανοήσει και αποδεχτεί τους Όρους χρήσης πριν από οποιαδήποτε περαιτέρω περιήγηση ή και με οποιοδήποτε τρόπο χρήση των ιστοσελίδων του Ιστοχώρου ή και των υπηρεσιών της Εταιρίας. Η περιήγηση ή και η χρήση του Ιστοχώρου καθώς και η χρήση υπηρεσιών ή και προϊόντων της Εταιρίας σημαίνει ανεπιφύλακτη και πλήρη αποδοχή όλων των Όρων Χρήσης.

  3. Περιεχόμενο του ιστοχώρου στο εξής θα αποκαλείται το σύνολο των σελίδων, εικόνων, περιεχομένου, γραφικών, σχεδίων, εικαστικών, κειμένων, φωτογραφιών, video, παραστάσεων και αρχείων του Ιστοχώρου.

  4. Δώρα Baladeur είναι πακέτα συγκεκριμένων υπηρεσιών ή αντικειμένων που σχετίζονται με εμπειρίες και πωλούνται από την Εταιρία σε συσκευασία δώρου.

  5. Άυλο δώρο ή Δώρο εμπειρίας ή Πακέτο εμπειρίας είναι πακέτο συγκεκριμένων υπηρεσιών που πωλείται από την Εταιρία σε συσκευασία δώρου.

  6. Υλικό δώρο είναι υλικό προϊόν το οποίο πωλείται σε συσκευασία δώρου.

  7. Σύνθετο πακέτο είναι συνδυασμός υπηρεσιών με υπηρεσίες ή και υλικά δώρα, που φτιάχνου ένα ξεχωριστό δώρο.

  8. Voucher ή Gift Voucher ή Κουπόνι Υπηρεσιών ή Κουπόνι Εμπειρίας είναι κουπόνι προπληρωμένων υπηρεσιών δώρου εμπειρίας και το προσκομίζει ο Δωρολήπτης στον Προμηθευτή προκειμένου να του παρασχεθούν οι υπηρεσίες που περιλαμβάνει.

   1. Το voucher είναι ονομαστικό και γίνεται δεκτό με οπισθογράφηση από το δικαιούχο, ενώ ανάλογα με το δώρο, είναι πιθανό να σας ζητηθεί επίδειξη ταυτότητας (για τους ενήλικες). Αν ο πελάτης δεν αναγράψει όνομα στο voucher, τότε το voucher δεν είναι ονομαστικό και ισχύει για οποιονδήποτε το φέρει στην κατοχή του. Καμία ευθύνη δεν φέρει ο ιστοχώρος και η Baladeur Ltd αν το χαμένο voucher έχει χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε άλλο μπορεί να το χρησιμοποίησε. Τα ονόματα στα vouchers δεν είναι δεσμευτικά, καθώς χρησιμεύουν απλά για την προσωποποίηση του δώρου. Οι αναφορές για ταυτοποίηση του δικαιούχου από τους πάροχους με βάση το όνομα που αναγράφεται στα vouchers, γίνονται για την αποτροπή κλοπών vouchers. Η μεταβίβαση voucher χρησιμεύει και πάλι για την προσωποποίηση ενός νέου δώρου.

   2. Ο τίτλος της υπηρεσίας που αναγράφει κάθε voucher αντιστοιχεί σε συγκεκριμένη περιγραφή υπηρεσιών (εμπειρία) που παρέχονται 1 φορά δωρεάν στο δικαιούχο του voucher, εφόσον το παραδώσει με επίδειξη ταυτότητας στον πάροχο αυτών των υπηρεσιών μέχρι την ημερομηνία λήξης του.
   3. Εγκυρότητα Voucher. Τα vouchers μπορούν να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τα έχει στην κατοχή του. Το voucher είναι έγκυρο μόνο όταν:

    1. Δε φέρει μουτζούρες ή παραποιήσεις.
    2. Χρησιμοποιείται για πρώτη φορά
    3. Αναγράφεται ο κωδικός του στο σχετικό mail που αποστέλλεται στον προμηθευτή αμέσως μόλις πωληθεί ένα δώρο του και στον πίνακα των vouchers με την ένδειξη “ενεργό”

   4. Διάρκεια ισχύος του Voucher. Η διάρκεια ισχύος κάθε voucher είναι συνήθως 9 μήνες από την ημερομηνία της παραγγελίας. Η ημερομηνία λήξης αναφέρεται πάνω στο voucher. Πριν λήξει η διάρκεια ισχύος του voucher, θα πρέπει να απολαύσετε τις υπηρεσίες που σας χάρισαν. Ελέγξτε τη διάρκεια ισχύος του πακέτου που σας χάρισαν μήπως διαφέρει από αυτή των 9 μηνών και έχετε πάντα υπόψη σας την έγκαιρη εξαργύρωση του Voucher. Ραντεβού πρέπει να κλείνετε εντός του πρώτου 6μήνου ισχύος του Voucher. Οι τελευταίοι 3 μήνες είναι περίοδος ανοχής κατά την οποία είτε υλοποιούνται ήδη κλεισμένα ραντεβού είτε μπορείτε να κλείσετε ραντεβού χωρίς όμως να είναι υποχρεωμένος ο πάροχος να έχει διαθεσιμότητα. Για να απολαύσετε τις υπηρεσίες του δώρου θα πρέπει να προσκομίσετε το voucher εντός της διάρκειας ισχύος του στον παροχέα των υπηρεσιών του δώρου σας.

   5. Λήξη ισχύος voucher. Όπως τα εισιτήρια, έτσι και τα vouchers παγκοσμίως, μετά από την ημερομηνία λήξης τους δεν έχουν καμία ισχύ. Αν για κάποιους λόγους που δεν οφείλονται στον πάροχο της υπηρεσίας ή την Baladeur Ltd (λόγω π.χ. απουσίας σας σε ταξίδια, λόγω ασθένειας, λόγω εγκυμοσύνης κλπ), δεν καταφέρετε να αξιοποιήσετε εμπρόθεσμα τις υπηρεσίες που σας χάρισαν (εντός της διάρκειας ισχύος του voucher), τότε το voucher ακυρώνεται και δεν μπορείτε πλέον να το χρησιμοποιήσετε. Τα vouchers Baladeur παρέχουν από τις μεγαλύτερες διάρκειες ισχύος παγκοσμίως. Παράλληλα δίνουν τη δυνατότητα μίας παράτασης στους κατόχους τους. Όσοι έχουν στην κατοχή τους ληγμένο ανυλοποίητο Voucher, μπορούν να έχουν έκπτωση 10% σε νέα αγορά 1 voucher, εφόσον το προσκομίσουν στην εταιρεία Baladeur Ltd εντός 9 μηνών από την ημερομηνία λήξης του.

   6. Η αξιοποίηση του voucher γίνεται με ευθύνη του δικαιούχου. Αναλυτικότερα για την αξιοποίηση voucher (αλλαγές, επιστροφές κλπ) μπορείτε να δείτε παρακάτω στο "Αξιοποίηση δώρου εμπειρίας".
   7. Τα vouchers είναι ουσιαστικά δωροεπιταγές. Τα vouchers δεν αντιστοιχούν στις υπηρεσίες μόνο του συνεργάτη που αναγράφουν αλλά σε όλες τις υπηρεσίες που προβάλλει το Baladeur, καθώς πρόκειται ουσιαστικά για δωροεπιταγές τις οποίες οι δικαιούχοι μπορούν να εξαργυρώσουν όσο αυτές είναι σε ισχύ, επιλέγοντας οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία του Baladeur επιθυμούν.

   8. Μην εξαντλείτε τα περιθώρια ισχύος του voucher διότι ενδέχεται να μη βρίσκετε διαθέσιμες ημερομηνίες για ραντεβού ή να πρέπει να αναβληθεί το ραντεβού σας λόγω καιρικών συνθηκών, ασθενειών κλπ με αποτέλεσμα να λήξει το voucher και να μην μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε. Επίσης σε περίπτωση που δεν εξαργυρώνετε εγκαίρως το κουπόνι σας, υπάρχει ενδεχόμενο να μετατραπούν οι περιγραφές των υπηρεσιών που δικαιούστε, που ωστόσο θα περιλαμβάνουν ισότιμες κοστολογικά υπηρεσίες.

   9. Μην ξεχνάτε να προσκομίζετε το voucher. Την ημέρα του ραντεβού σας θα πρέπει να έχετε μαζί σας το voucher και να το παραδώσετε στον πάροχο της υπηρεσίας.

   10. Αλλαγή voucher
   11. Ενεργοποίηση ραντεβού
   12. Παράταση ισχύος voucher


  9. Δωροεπιταγή είναι κουπόνι προπληρωμένου ποσού το οποίο ποσό αφαιρείται ως έκπτωση από οποιαδήποτε αγορά θελήσετε να κάνετε από το www.baladeur.gr. Οι Δωροεπιταγές πωλούνται με εκτύπωση ή και με αποστολή e-voucher - ονομαστικό ή και όχι. Οι δωροεπιταγές δε συνοδεύονται από δωροεκπλήξεις διότι τις λαμβάνουν οι δικαιούχοι με την επιλογή των δώρων τους. Διαβάστε προσεκτικά τους όρους κάθε δωροεπιταγής Baladeur. Για να χρησιμοποιήσετε δωροεπιταγή, ακολουθήστε τις οδηγίες χρήσης του δώρου (βρίσκονται μέσα στη συσκευασία του δώρου). Η χρήση της δωροεπιταγής (voucher) είναι δυνατή μόνο μία φορά. Ακολουθήστε τις οδηγίες του δώρου σας για να εξαργυρώσετε εγκαίρως τη δωροεπιταγή σας σωστά. Μετά την ημερομηνία λήξης της, η δωροεπιταγή ακυρώνεται χωρίς υποχρέωση επιστροφής χρημάτων.

  10. Δωροέκπληξη

  11. Μέλος είναι o χρήστης του site που έχει δημιουργήσει λογαριασμό στο baladeur.gr. με σκοπό τη διευκόλυνσή του για μελλοντική χρήση του ιστοχώρου και την προαιρετική ενημέρωσή του σχετικά με νέα που αφορούν την Εταιρία

  12. Λογαριασμός είναι η προαιρετική δημιουργία μόνιμης καταχώρησης με τα στοιχεία του χρήστη στον ιστοχώρο.

  13. Πελάτης ή Αγοραστής είναι όποιος έχει αγοράσει Voucher ή κουπόνι υπηρεσιών, ανεξάρτητα από το αν το αγόρασε για τον εαυτό του ή για δώρο σε άλλον. Ο Αγοραστής μπορεί να είναι και δικαιούχος του κουπονιού που αγόρασε.

  14. Παραλήπτης είναι το άτομο που παραλαμβάνει μία παραγγελία, ανεξάρτητα από το αν είναι ταυτόχρονα και πελάτης ή όχι.

  15. Δικαιούχος ή Δωρολήπτης ή Αποδέκτης είναι αυτός που δικαιούται να του παρασχεθούν οι υπηρεσίες του voucher. Όταν το κουπόνι υπηρεσιών είναι ονομαστικό, τότε ο δικαιούχος είναι συγκεκριμένος. Όταν το κουπόνι δεν είναι ονομαστικό, τότε δικαιούχος είναι όποιος το έχει στην κατοχή του. Οι Δικαιούχοι ή Αποδέκτες από τη στιγμή που χρησιμοποιούν το δώρο Baladeur, αυτόματα αποδέχονται τους παρόντες Όρους Χρήσης.

  16. Διοργανωτής ή Προμηθευτής ή Πάροχος είναι η επιχείρηση ή και εταιρία που παρέχει υπηρεσίες σε Πελάτες της Εταιρίας ή πουλάει προϊόντα στην Εταιρία για να τα πουλάει εκείνη σε Πελάτες της.

  17. Αρμόδιος επικοινωνίας είναι ο υπεύθυνος που έχει οριστεί από τον Προμηθευτή για την εξυπηρέτηση των δικαιούχων κουπονιών. • Ο ιστοχώρος

  1. Σκοπός
   Ο ιστοχώρος www.baladeur.gr δημιουργήθηκε με σκοπό την παρουσίαση και πώληση υλικών και άυλων προϊόντων (υπηρεσιών) σε Έλληνες και ξένους επισκέπτες του. Πελάτες του ιστοχώρου δύναται να είναι κάθε άνθρωπος ανεξαρτήτου ηλικίας και κάθε φορέας ή εταιρία ή επιχείρηση.

  2. Περιεχόμενο του ιστοχώρου

   1. Προστασία του περιεχομένου. Το Περιεχόμενο του Ιστοχώρου, προστατεύεται από τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία και η Baladeur Ltd διατηρεί όλα τα πνευματικά δικαιώματα χρήσης καθώς και τίτλους ιδιοκτησίας αναφορικά με το Περιεχόμενο, όλα τα αντίγραφα που δημιουργούνται βάσει αυτού, καθώς και το σύνολο των πνευματικών δικαιωμάτων και λοιπών δικαιωμάτων ιδιοκτησίας που άπτονται αυτού.

   2. Εξουσιοδότηση. Μετά την αποδοχή από πλευράς σας των εν λόγω Όρων Χρήσης, η Baladeur Ltd σας εξουσιοδοτεί να βλέπετε, «κατεβάζετε» και τυπώνετε έναν μικρό αριθμό αντιγράφων του περιεχομένου του Ιστοχώρου αποκλειστικά για δική σας, μη εμπορική χρήση. Δεν έχετε τη δυνατότητα να τροποποιείτε, διαθέτετε προς πώληση, εκχωρείτε ή να μεταφέρετε το Περιεχόμενο ή να αναπαραγάγετε, παρουσιάζετε δημοσίως, διανείμετε ή άλλως χρησιμοποιήσετε το Περιεχόμενο για δημόσιους ή εμπορικούς σκοπούς ή για άλλο λόγο, εκτός εάν υπάρχει σχετική ρητή άδεια εκ μέρους του της Baladeur Ltd.

   3. Αλλαγές. Το Περιεχόμενο υπόκειται σε αλλαγές χωρίς σχετική προειδοποίηση κατά την κρίση της Baladeur Ltd.

   4. Κείμενα και φωτογραφίες. Κύριο μέλημά μας είναι τα κείμενα και οι φωτογραφίες που βλέπετε για να επιλέξετε δώρα, να πλησιάζουν όσο γίνεται περισσότερο στην πραγματικότητα, ώστε να έχετε όσο το δυνατόν καλύτερη αντίληψη της δραστηριότητας. Οι περιγραφές και οι εικόνες είναι ενδεικτικές και δεν αποτελούν συμβόλαιο μεταξύ της Baladeur Ltd και του Χρήστη καθώς μεταφέρουν υποκειμενικές απόψεις και στιγμιαίες απεικονίσεις με ενδεχόμενες αποκλίσεις. Υπεύθυνοι για τα κείμενα και τις φωτογραφίες των δώρων Εμπειρίας είναι οι εκάστοτε πάροχοι των υπηρεσιών οι οποίοι οφείλουν να διορθώνουν τα κείμενα εφόσον αυτά δεν περιγράφουν ευκρινώς και με πιστότητα τις εμπειρίες που πωλούν με κουπόνια τους μέσω της Baladeur Ltd. Οι περιγραφές και οι εικόνες μπορεί ανά πάσα στιγμή να αλλάξουν. Παρακαλούμε πολύ όπως ελέγχετε κάθε φορά τις περιγραφές, τις εικόνες και τους Όρους Χρήσης πριν από κάθε αγορά σας.

  3. Δικαιώματα πρόσβασης στον ιστοχώρο. Παρέχουμε περιορισμένο δικαίωμα πρόσβασης, χρήσης και περιήγησης στο δημοσιευμένο και μόνο περιεχόμενο αυτού του ιστοχώρου σε κάθε επισκέπτη του ιστοχώρου. Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση σε κανέναν επιεσκέπτη στα αδημοσίευτα ή και κωδικοποιημένα ή με κωδικούς προστατευμένα τμήματα του ιστοχώρου, (π.χ. πηγαίος κώδικας).

  4. Περιοχές αλληλεπίδρασης. Χρήση Περιοχών Αλληλεπίδρασης (Ιnteractive Areas). Η Baladeur Ltd έχει τη δυνατότητα να παράσχει έντυπα επικοινωνίας, πίνακες ανακοινώσεων και άλλες περιοχές αλληλεπίδρασης στον Ιστοχώρο. Εάν κάνετε χρήση κάποιας από τις Περιοχές Αλληλεπίδρασης, φέρετε την αποκλειστική ευθύνη της επικοινωνίας που πραγματοποιείτε και των συνεπειών που απορρέουν από τη δημοσίευση αυτής της επικοινωνίας. Η Baladeur Ltd δε φέρει καμία ευθύνη για την πιστότητα, ακρίβεια ή αξιοπιστία του υλικού που δημοσιεύεται σε κάποια Περιοχή Αλληλεπίδρασης ή για τις συνέπειες της επικοινωνίας σε Περιοχές Αλληλεπίδρασης ή τις συνέπειες που προκύπτουν από τη χρήση του Ιστοχώρου.

   Λαμβάνοντας υπόψη ότι επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε τις Περιοχές Αλληλεπίδρασης, αποδέχεστε να μην προβαίνετε στις ακόλουθες ενέργειες:

   1. Παραποίηση της ταυτότητας σας
   2. Χρήση Περιοχής Αλληλεπίδρασης για οποιοδήποτε σκοπό παραβιάζοντας την ισχύουσα Νομοθεσία.
   3. Δημοσίευση Υλικού που παραβιάζει τα πνευματικά δικαιώματα ιδιοκτησίας τρίτων ή τα δικαιώματα περί απορρήτου ή δημοσιοποίησης στοιχείων τρίτων.
   4. Δημοσίευση υλικού που είναι παράνομο, άσεμνο, δυσφημιστικό, απειλητικό, ενοχλητικό, υβριστικό ή υλικού που προκαλεί δυσαρέσκεια σε τρίτους (φυσικά πρόσωπα ή Οργανισμούς), όπως καθορίζεται από την Baladeur Ltd, κατά την κρίση της.
   5. Δημοσίευση υλικού που περιλαμβάνει «ιούς», «κακόβουλο» κώδικα που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη ή να καταστρέψουν τα αρχεία ή τα προγράμματα του ιστοχώρου, της Baladeur Ltd ή των χρηστών του ιστοχώρου.
   6. Δημοσίευση διαφημίσεων ή άλλου εμπορικού υλικού.
   7. Το να προβείτε σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια που περιορίζει ή εμποδίζει κάποιο άλλο πρόσωπο να χρησιμοποιήσει τις Περιοχές Αλληλεπίδρασης και γενικότερα τον Ιστοχώρο ή ενέργεια που κατά την κρίση της Baladeur Ltd εκθέτει οποιονδήποτε σε νομικές ευθύνες ή επιζήμιες καταστάσεις.

   Η Baladeur Ltd δεν ελέγχει εκ των προτέρων τις επικοινωνίες και δεν είναι υπεύθυνη για τον έλεγχο ή την παρακολούθηση υλικού που δημοσιεύεται από χρήστες ή άλλα πρόσωπα ή φορείς. Η Baladeur Ltd διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει ή να επεξεργάζεται επικοινωνίες που κατά την κρίση της έχουν υβριστικό, παράνομο, διασπαστικό χαρακτήρα ή δεν συμβαδίζουν με τους Όρους που διέπουν τη χρήση του Ιστοχώρου. Η Baladeur Ltd διατηρεί το δικαίωμα να τερματίζει την πρόσβασή σας σε κάποιες ή όλες τις Περιοχές του Ιστοχώρου οποιαδήποτε χρονική στιγμή, με ή χωρίς προειδοποίηση, κατά την κρίση της. Η Baladeur Ltd διατηρεί το δικαίωμα να παρακολουθεί, επεξεργάζεται ή και γνωστοποιεί οτιδήποτε δημοσιεύεται στις Περιοχές Αλληλεπίδρασης σχετικά με τη συμμόρφωση προς τους Όρους χρήσης του Ιστοχώρου, εάν αυτό απαιτείται κατά την ομαλή λειτουργία και συντήρηση του Ιστοχώρου.

  5. Σύνδεσμοι προς ιστοχώρους τρίτων. Η Baladeur Ltd μπορεί να συμπεριλαμβάνει ή να παρέχει συνδέσμους σε άλλους ιστοχώρους του Διαδικτύου αποκλειστικά για δική σας διευκόλυνση ή ενημέρωση. Η τοποθέτησή τους δεν αποτελεί ένδειξη έγκρισης ή αποδοχής του περιεχομένου των αντίστοιχων ιστοχώρων από την Baladeur Ltd. Η Baladeur Ltd δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των εν λόγω ιστοχώρων και για τις πρακτικές προστασίας απορρήτου ή το περιεχόμενο ή την ακρίβεια των υλικών που υπάρχουν σε αυτούς. Εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε κάποιον από τους ιστοχώρους τρίτων που έχουν συνδέσμους στον Ιστοχώρο, το κάνετε με δική σας ευθύνη. Η πρόσβαση σε ιστοχώρους τρίτων υπόκειται σε αντίστοιχους όρους χρήσης των εν λόγω ιστοχώρων. Οι ιστοχώροι τρίτων ενδέχεται να έχουν τους δικούς τους όρους Χρήσης ή καθόλου όρους Χρήσης και Πολιτικές Προστασίας. Οι Όροι Χρήσης του Ιστοχώρου δεν έχουν εφαρμογή στους εν λόγω ιστοχώρους τρίτων. Η Baladeur Ltd δεν ελέγχει το περιεχόμενο που εμφανίζεται στους εν λόγω ιστοχώρους ούτε τα μέτρα που λαμβάνονται, για την προστασία του απορρήτου των πληροφοριών στους εν λόγω ιστοχώρους.

  6. Υποβολές χρηστών. Οποιαδήποτε υποβολή στοιχείων (εκτός από προσωπικά στοιχεία χρηστών) τα οποία δημοσιεύετε στον Ιστοχώρο θεωρούνται μη εμπιστευτικά. Αποδέχεστε ότι δε θα «ανεβάσετε» (upload) ή διαβιβάσετε επικοινωνίες που παραβαίνουν ή παραβιάζουν τυχόν δικαιώματα ευρεσιτεχνίας, εμπορικά σήματα, απόρρητα στοιχεία, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα δικαιώματα ιδιοκτησίας τρίτων που είτε έχουν δυσφημιστικό χαρακτήρα είτε παραβιάζουν τα δικαιώματα τρίτων περί απορρήτου ή δημοσιοποίησης στοιχείων.

  7. Αναθεώρηση όρων χρήσης. Οι Όροι Χρήσης ισχύουν για το σύνολο του Περιεχόμενου του ιστοχώρου. Η Εταιρία μπορεί να αναθεωρεί και να ενημερώνει τους Όρους Χρήσης χωρίς προειδοποίηση.

  8. Προσωπικά δεδομένα

   1. Συγκέντρωση προσωπικών δεδομένων. Όταν κάνετε παραγγελία σας ζητείται να δώσετε προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας και πληρωμής ώστε να επιβεβαιώνεται η παραγγελία και να εκδίδονται τα αντίστοιχα παραστατικά. Για να διαχειρίζεστε τις παραγγελίες σας και τον λογαριασμό σας πιο εύκολα, μπορείτε να δημιουργήσετε λογαριασμό χρήστη. Έτσι, θα μπορείτε να αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις σας, να βλέπετε προηγούμενες παραγγελίες και άλλα προσωπικά σας στοιχεία. Μπορεί κάποιες φορές να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email, μέσω ταχυδρομείου, μέσω τηλεφώνου ή μηνύματος στο κινητό σας, ανάλογα με τα στοιχεία επικοινωνίας που έχετε μοιραστεί μαζί μας για να μας δώσετε διευκρινίσεις για τυχόν παραγγελίες σας, για υπενθυμίσεις σχετικά με οποιαδήποτε εκκρεμότητα που ίσως έχετε με την Εταιρία και για την ενημέρωσή σας σχετικά με προϊόντα μας.

 • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων

  ΕΙΣΑΓΩΓΗ

  Κατά την καθημερινή της λειτουργία η εταιρία Baladeur συλλέγει, επεξεργάζεται και αποθηκεύει τις απολύτως βασικές πληροφορίες (δεδομένα) για τους πελάτες και τους συνεργάτες της.

  Η εταιρία μεριμνά για την προστασία των πληροφοριών αυτών από απώλεια, καταστροφή και παραποίησή τους, ενώ λαμβάνει τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για να εμποδίζει την πρόσβαση στα στοιχεία αυτά μη εξουσιοδοτημένου προσωπικού ή τη δημοσιοποίησή τους και εφαρμόζει τις κατάλληλες διαδικασίες ελέγχου. Τα δεδομένα φυλάσσονται ασφαλή και δεν χρησιμοποιούνται παρά μόνο για τους σκοπούς επεξεργασίας που ορίζονται στην παρούσα πολιτική.

  Η εταιρία συμμορφώνεται επίσης με τις ισχύουσες νομοθετικές, κανονιστικές και συμβατικές διατάξεις σε ό,τι αφορά την συλλογή, την αποθήκευση, την ανάκτηση αλλά και την καταστροφή των δεδομένων αυτών, ιδιαίτερα δε με τις απαιτήσεις του Ευρωπαϊκού Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 που αφορά στην προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

  ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ

  Η  Baladeur έχει υιοθετήσει τις ακόλουθες βασικές αρχές σε ό,τι αφορά την τήρηση και προστασία των δεδομένων που συλλέγει και επεξεργάζεται:

  • Τα δεδομένα τηρούνται σύμφωνα με τις εφαρμόσιμες νομικές, κανονιστικές αλλά και συμβατικές απαιτήσεις που αφορούν το πλαίσιο λειτουργίας της
  • Τα δεδομένα τηρούνται μόνον για τον απαραίτητο απαιτούμενο χρόνο
  • Τα δεδομένα τηρούνται μόνον κατά τα προβλεπόμενα στο νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο
  • Τα δεδομένα τηρούνται για συγκεκριμένο σκοπό
  • Η εμπιστευτικότητα, η ακεραιότητα αλλά και η διαθεσιμότητα των δεδομένων ορίζεται ανάλογα με την κατάταξη ασφαλείας τους.
  • Τα δεδομένα πρέπει να είναι ανακτήσιμα και σε συμφωνία με τις επιχειρηματικές αρχές καθ’όλη τη διάρκεια της ζωής τους
  • Τα προσωπικά δεδομένα τυγχάνουν ιδιαίτερης φύλαξης με την χρήση διαφόρων τεχνικών, έτσι ώστε να αποτρέπεται η αναγνώριση ατόμων, κατά το δυνατόν

  ΣΚΟΠΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

  Η εταιρία συλλέγει δεδομένα προκειμένου να εξυπηρετήσει τα άτομα που ζητούν τις υπηρεσίες της, κυρίως για την έκδοση παραστατικών, την επιβεβαίωση και αποστολή παραγγελιών καθώς και την ρύθμιση των ραντεβού για την χρήση των δώρων.

  Επίσης, η εταιρία μπορεί να στείλει ενημερωτικό  υλικό σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχει.

  ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ

  Η Baladeur συλλέγει μόνο όσα δεδομένα είναι απαραίτητα  για την πραγματοποίηση του παραπάνω σκοπού επεξεργασίας και συγκεκριμένα :

  -          Ονοματεπώνυμο

  -          Στοιχεία επικοινωνίας (διεύθυνση, τηλέφωνο, email, fax)

  -          ΑΦΜ και λοιπά στοιχεία τιμολόγησης

  -          Σημειώσεις που μας απευθύνουν ως οδηγία  για την εξυπηρέτησή τους οι πελάτες.

   

  ΧΡΟΝΟΣ ΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

  Τα δεδομένα που συλλέγονται αποθηκεύονται για 10 έτη από την τελευταία μεταξύ μας συναλλαγή.

  ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ

  Τα δεδομένα σας είναι πιθανό να διαβιβαστούν σε τρίτα μέρη (π.χ. στην εταιρία ταχυμεταφορών ώστε να γίνει αποστολή του δώρου) αν κάτι τέτοιο απαιτείται προκειμένου να ολοκληρωθεί ο σκοπός επεξεργασίας τους ή αν είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε από τη νομοθεσία ή από κάποια δικαστική αρχή/απόφαση.

  ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ

  Υπό την προϋπόθεση ότι δεν δεσμευόμαστε να πράξουμε διαφορετικά λόγω νομοθετικής ή κανονιστικής υποχρέωσης ή δικαστικής απόφασης, έχετε το δικαίωμα:

  -          Να ζητήσετε πρόσβαση σε αντίγραφο των δεδομένων σας, τα οποία συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε.

  -          Να ζητήσετε να διορθώσουμε οποιεσδήποτε πληροφορίες είναι εσφαλμένες ή ανακριβείς ή έχουν αλλάξει από τη στιγμή που τις συλλέξαμε

  -          Να εναντιωθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας ή να ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας τους

  -          Να ζητήσετε τη διαγραφή των δεδομένων σας

  -          Να ανακαλέσετε τη συναίνεσή σας για την επεξεργασία των δεδομένων σας, όπου αυτή η επεξεργασία βασίζεται στη συναίνεση που μας έχετε δώσει

  -          Να ζητήσετε να μεταβιβάσουμε ή να διαβιβάσουμε τα δεδομένα σας σε τρίτο μέρος που εσείς θα μας υποδείξετε

  Για την άσκηση των παραπάνω δικαιωμάτων σας και για οποιαδήποτε άλλη ενημέρωση σχετικά με την προστασία των δεδομένων σας μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 9635069 και στο  mail info@baladeur.gr ή στη διεύθυνση Δ. Γούναρη 19, 165 62 – Γλυφάδα – Αθήνα. 

  Σε περίπτωση που ασκήσετε κάποιο από τα παραπάνω δικαιώματά σας θα λάβουμε κάθε δυνατό μέτρο για να το ικανοποιήσουμε μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα και όχι αργότερα από 30 ημέρες ή 90  ημέρες σε περίπτωση πολυπλοκότητας του αιτήματός σας. Θα σας ενημερώσουμε γραπτώς για τους λόγους καθυστέρησης ικανοποίησης τους αιτήματός σας ή για τους λόγους αδυναμίας μας  ικανοποίησης τους αιτήματός σας.

  Επιπλέον, αν θεωρείτε ότι παραβιάζεται κάποιο δικαίωμά σας, έχετε δικαίωμα να υποβάλετε σχετική καταγγελία ή παράπονο στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

  Διεύθυνση: Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23 Αθήνα

  Τηλεφωνικό Κέντρο: 210-6475600

  Fax: 210-6475628

  Email: complaints@dpa.gr

 • Cookies
   1. Cookies. Τα cookies είναι δεδομένα που τοποθετεί ένας ιστοχώρος στον υπολογιστή σας, ώστε κυρίως να θυμάται τις επιλογές σας και να μη χρειάζεται να τις ξανακάνετε. Υπάρχουν διάφοροι τύποι cookies που κατηγοριοποιούνται ανάλογα με τη λειτουργία τους, τη διάρκεια ζωής τους και τον τοποθετητή τους.

   2. Τα cookies του ιστοχώρου μας είναι αυτά που χρησιμοποιούν σχεδόν όλα τα e-shops παγκοσμίως, για την αναγνώριση της γλώσσας (ελληνικά - αγγλικά), για την αναγνώριση του μέλους (Login), για το basket. Αυτά τα cookies βοηθούν στη σωστή λειτουργία στην περιήγηση στον ιστοχώρο είτε για να δημιουργηθεί ο λογαριασμός σας.

   3. Μπορείτε να διαγράψετε όλα τα cookies που έχουμε τοποθετήσει εμείς από το πρόγραμμα περιήγησής σας στο διαδίκτυο όποτε θέλετε. Για να διαγράψετε τα cookies από το πρόγραμμα περιήγησης, μεταβείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο (παρακαλείστε να σημειώσετε ότι όταν κάνετε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο, όλα τα cookies θα διαγραφούν αμέσως και επομένως δεν θα σας αναγνωρίζει ως μέλος το site μας εκτός και αν ξανακάνετε login) Εκκαθάριση Cookies.

   4. Διαχειριστείτε τις προτιμήσεις των cookies από τον Browser σας. Χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας, όπως για παράδειγμα του Firefox ή του Chrome, μπορείτε να ορίσετε ποια cookies θα αποδέχεστε και ποια θα απορρίπτετε. Χρησιμοποιείστε τη λειτουργία "Βοήθεια" του προγράμματος περιήγησης για να εντοπίσετε τις ρυθμίσεις που χρειάζεστε. Εάν επιλέξετε να μην αποδέχεστε ορισμένα cookies, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένες λειτουργίες του ιστοχώρου μας.

   5. Δεδομένα χρήσης υπηρεσιών Skroutz
    Η εταιρεία μας, για να μπορεί να αξιολογεί και να βελτιώνει διαρκώς την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει στον καταναλωτή, χρησιμοποιεί την υπηρεσία Skroutz Analytics, η οποία λειτουργεί με cookies. Μέσω της υπηρεσίας αυτής, εφόσον έχετε δώσει προηγουμένως τη σχετική συγκατάθεσή σας μέσω του Skroutz.gr, κοινοποιούνται με ασφάλεια από εμάς στο Skroutz στατιστικά χρήσης. Τα δεδομένα που λαμβάνονται από την εταιρεία μας μέσω αυτής της υπηρεσίας καλύπτονται από την πολιτική απορρήτου καθώς και την πολιτική cookies του Skroutz.gr, στο τέλος της οποίας μπορείτε και να ανακαλέσετε τυχόν συγκατάθεσή σας. Επιπλέον, σας ενημερώνουμε ότι, εφόσον έχετε οδηγηθεί στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μέσω του Skroutz.gr και πραγματοποιήσετε σε εμάς αγορά, κοινοποιούνται με ασφάλεια από εμάς στο Skroutz δεδομένα που αφορούν στη συγκεκριμένη αγορά σας, στο πλαίσιο της εμπορικής συνεργασίας μας με το Skroutz και της χρήσης από εσάς των υπηρεσιών Skroutz. Η κοινοποίηση από εμάς των δεδομένων αυτών γίνεται μέσω cookie και είναι απαραίτητη για την οικονομική εκκαθάριση αυτής της εμπορικής συνεργασίας, της οποίας τυχόν κάνατε χρήση. Λόγω της αναγκαιότητας αυτής, η νομοθεσία μας επιτρέπει να μην ζητούμε τη συγκατάθεσή σας για την κοινοποίηση αυτών των δεδομένων. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην πολιτική απορρήτου καθώς και την πολιτική cookies του Skroutz.gr


 • Αγορές & Διαδικασίες

  1. Αναζήτηση δώρου. Ο ιστοχώρος σας δίνει τη δυνατότητα να αναζητήσετε τα δώρα σας με 5 διαφορετικούς τρόπους. Αναλυτικότερα για τους τρόπους ααναζήτησης και επιλογής δώρου μπορείτε να δείτε εδώ.

  2. Συσκευασίες δώρου. Κάθε δώρο Baladeur που αγοράζετε συνοδεύεται από τη συσκευασία που περιγράφει και εφόσον το αναφέρει, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε και από άλλες συσκευασίες, ανάλογα με την περίσταση. Στα περισσότερα πακέτα εμπειριών η συσκευασία περιλαμβάνει Οδηγίες Χρήσης με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για το συγκεκριμένο δώρο, Voucher κουπόνι δικαιώματος χρήσης των υπηρεσιών του δώρου, Ενημερωτικό φυλλάδιο εξηγήσεις για τον τρόπο που λειτουργούν τα δώρα Baladeur, Δωροέκπληξη = εκπτωτικό κουπόνι ή λαχνός, Ενθύμια κάρτα με τις ευχές ή το μήνυμα του αποστολέα προς τον δικαιούχο και ενίοτε διάφορες Επιπλέον εκπλήξεις.

  3. Βασικές συμβουλές για τις αγορές σας.

   1. Μην χαρίζετε υπηρεσίες που παρέχονται μακριά από την περιοχή διαμονής του δικαιούχου, διότι υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να μην μπορεί να τις απολαύσει λόγω απόστασης.

   2. Μην χαρίζετε εμπειρίες που οι περιορισμοί τους αποκλείουν τους μελλοντικούς δικαιούχους τους. Σε καμία περίπτωση δεν ευθυνόμαστε για τυχόν επιπτώσεις από δική σας αμέλεια ή παράβλεψη των περιορισμών για μία δραστηριότητα.

  4. Εγγύηση τιμών
   H Εταιρία εγγυάται για τις τιμές των δώρων που πωλούνται από τον ιστοχώρο. Αν εντός 30 ημερών από την εξόφληση διαπιστώσετε ότι το ίδιο ακριβώς δώρο θα μπορούσατε να το αγοράσετε από αλλού σε καλύτερη τιμή, θα σας επιστρέψουμε το 110% της διαφοράς. Διακυμάνσεις τιμών παρατηρούνται σε παρόμοια δώρα μόνο όταν αφορούν υπηρεσίες που παρέχονται σε διαφορετικές περιοχές με άλλα λειτουργικά έξοδα (εξοπλισμός, αποστάσεις, ποικιλία υπηρεσιών κλπ). Η τιμή που αγοράζετε ένα voucher κατοχυρώνεται για 12 μήνες. Αν για οποιοδήποτε λόγο χρειαστεί να παραταθεί το voucher πέραν των 12 μηνών, τότε πληρώνετε την τυχόν διαφορά τιμής έχει στο μεταξύ προκύψει λόγω αύξησης της τιμής πώλησης της ίδιας υπηρεσίας.

  5. Παραγγελία
    1. Τρόποι παραγγελίας
    2. Εξέλιξη παραγγελίας
    3. Ακύρωση παραγγελίας

  6. Εξόφληση
    1. Τρόποι εξόφλησης
    2. Ασφάλεια συναλλαγών. Οι συναλλαγές είναι 100% ασφαλείς καθώς τα στοιχεία πιστωτικών καρτών τα καταχωρείτε σε περιβάλλον τςη συνεργαζόμενης τράπεζας.
    3. Παραστατικό. Η απόδειξη, ή το τιμολόγιο αγοράς, αποστέλλεται στη διεύθυνση που δηλώνετε ως μέλος του site.

  7. Παράδοση
    1. Τρόποι παραλαβής
    2. Ασφάλεια αποστολών. Τα δώρα Baladeur αποστέλλονται στους πελάτες ή τους αποδέκτες των δώρων με τον τρόπο που επιλέγουν οι ίδιοι οι πελάτες και μεταφέρονται από τους αντίστοιχους υπεύθυνους οι οποίοι ευθύνονται για τυχόν φθορές, απώλειες ή ζημιές. Η Baladeur Ltd δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν απώλεια ή κλοπή δώρου το οποίο δε βρίσκεται στα γραφεία της έδρας της επιχείρησης ή βρίσκεται στη διαδρομή του για τον πελάτη ή τον αποδέκτη. Σε περίπτωση απώλειας voucher, η Εταιρία μπορεί να αντικαταστήσει το voucher αποστέλλοντας νέο voucher με e-mail στο δωρολήπτη.
    3. Λανθασμένη παράδοση. Αν η εταιρία ταχυμεταφορών παρέδωσε σε άλλον από αυτόν που θα έπρεπε, τότε θα πρέπει να μας ενημερώσετε με e-mail στο info@baladeur.gr αυθημερόν της παράδοσης ώστε να μεριμνήσουμε για την ακύρωση του voucher. Αν δεν μας ενημερώσετε εγκαίρως, τότε ουδεμία ευθύνη έχουμε για το ποιος θα υλοποιήσει το voucher του δώρου.

  8. Επιστροφές

  9. Αξιοποίηση δώρου εμπειρίας

   1. Μόλις ανοίξετε το δώρο σας, η πρώτη σας κίνηση είναι να διαβάσετε όλα τα έντυπα που το συνοδεύουν για να ενημερωθείτε πληρέστερα για τις υπηρεσίες που σας χάρισαν και να δείτε τις δυνατότητες που έχετε για τη σωστή και έγκαιρη αξιοποίησή του. Η απόφαση και η ευθύνη της συμμετοχής σας σε μια παρεχόμενη υπηρεσία είναι ολοκληρωτικά δική σας και κανενός άλλου. Για κάθε δραστηριότητα, θα πρέπει να διαβάζετε προσεκτικά τις οδηγίες και γενικά τις προϋποθέσεις που τίθενται για να συμμετέχετε. Για παράδειγμα σε κάποιες δραστηριότητες δεν επιτρέπεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω από μία ορισμένη ηλικία ή σε άτομα που έχουν προβλήματα υγείας κλπ.
   2. Μην εξαντλείτε τα περιθώρια ισχύος του voucher διότι ενδέχεται να μη βρίσκετε διαθέσιμες ημερομηνίες για ραντεβού ή να πρέπει να αναβληθεί το ραντεβού σας λόγω καιρικών συνθηκών, ασθενειών κλπ με αποτέλεσμα να λήξει το voucher και να μην μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε. Ένα από τα κυριότερα στοιχεία που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι το ραντεβού σας για τις εμπειρίες πρέπει να μεριμνήσετε να το κλείσετε το πρώτο εξάμηνο της διάρκειας ισχύος του voucher, γιατί μετά δεν υπάρχει δέσμευση για την ύπαρξη διαθεσιμότητας. Επίσης σε περίπτωση που δεν εξαργυρώνετε εγκαίρως το κουπόνι σας, υπάρχει ενδεχόμενο να μετατραπούν οι περιγραφές των υπηρεσιών που δικαιούστε, που ωστόσο θα περιλαμβάνουν ισότιμες κοστολογικά υπηρεσίες. Αν δεν προλάβετε να απολαύσετε την εμπειρία που σας χάρισαν μέχρι την ημερομηνία λήξης που αναγράφει το voucher, τότε πριν την ημερομηνία λήξης ελέγξτε την πιθανότητα να δικαιούστε παράταση ισχύος. Αν περάσει η ημερομηνία λήξης που αναγράφεται στο voucher, τότε χάνετε το δικαίωμα να το αξιοποιήσετε. Αν οι οδηγίες χρήσης του voucher αναγράφουν ότι επειδή η υπηρεσία παρέχεται συγκεκριμένες περιόδους, τα υπολειπόμενα χρονικά διαστήματα αναπληρώνονται, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας εμπρόθεσμα (πριν από τη λήξη του voucher) για να παρατείνουμε την ισχύ του και να το αξιοποιήσετε εντός του 12μήνου ώστε να μην επιρεάζεστε από τυχόν αλλαγές τιμών. Η τιμή που αγοράζεται ένα voucher κατοχυρώνεται για 12 μήνες. Αν για οποιοδήποτε λόγο χρειαστεί να παραταθεί το voucher πέραν των 12 μηνών, τότε πληρώνετε την τυχόν διαφορά τιμής έχει στο μεταξύ προκύψει λόγω αύξησης της τιμής πώλησης της ίδιας υπηρεσίας.
   3. Σε περίπτωση εγκυμοσύνης, ταξιδιών, αποστάσεων διαμονής και ασθενειών, μεταβιβάστε το voucher σας σε άλλους δικαιούχους ή αλλάξτε το εγκαίρως με κάποια ευκολότερα υλοποιήσιμη εμπειρία. Οι ημερομηνίες λήξης των vouchers δεν αλλάζουν, εκτός αν αγοράσετε την 3μηνη παράταση ισχύος η εκτός αν τα vouchers είναι αδύνατον να αξιοποιηθούν λόγω πανεθνικού προβλήματος ή λόγω προσωρινής διακοπής των υπηρεσιών του πάροχου. 
   4. Μην ξεχνάτε να προσκομίζετε το voucher. Την ημέρα του ραντεβού σας θα πρέπει να έχετε μαζί σας το voucher και να το παραδώσετε στον πάροχο της υπηρεσίας.
   5. Συμβουλευτείτε τον καιρό. Αν οι υπηρεσίες που σας έκαναν δώρο εξαρτώνται από τον καιρό, τότε πριν κλείσετε ραντεβού ή και 3 ημέρες πριν απολαύσετε την εμπειρία σας συμβουλευτείτε την πρόγνωση του καιρού, ώστε να αποφύγετε την ταλαιπωρία τυχόν αναβολής της εμπειρίας σας.
   6. Στοιχεία και διευθύνσεις. Η επιχείρηση Baladeur δεν φέρει καμία ευθύνη για λάθη στα κείμενα και τις οδηγίες του εκάστοτε πακέτου υπηρεσιών. Όλα τα κείμενα και οι οδηγίες των πακέτων εγκρίνονται από τον εκάστοτε πάροχο με δική του ευθύνη. Οποιαδήποτε αλλαγή σε υπηρεσίες, στοιχεία και διευθύνσεις είναι ευθύνη του πάροχου να την ανακοινώσει εγκαίρως στο Baladeur.gr και να μεριμνήσει να υλοποιηθεί ώστε τα πακέτα να αναγράφουν τα επίκαιρα κείμενα ανά πάσα στιγμή. Το ραντεβού του εκάστοτε δικαιούχου δώρου κλείνεται τηλεφωνικώς οπότε και εκείνη τη στιγμή πρέπει προληπτικά να επαληθεύει τα στοιχεία που αναγράφονται στα έντυπα για τυχόν αλλαγές ή λάθη. Εξυπακούεται ότι στο χρονικό διάστημα ισχύος ενός Voucher μπορεί να προκύψουν αλλαγές σε κάποια στοιχεία τα οποία δεν είναι δυνατόν να επικοινωνηθούν με τους δικαιούχους, οπότε κατά την επικοινωνία τους για ραντεβού πρέπει να επαληθεύουν τα δεδομένα που αναγράφουν τα έντυπα. Σε περίπτωση που δεν συμφωνούν με κάποιες από αυτές τις αλλαγές, έχουν δικαίωμα να αλλάξουν το δώρο τους με οποιοδήποτε άλλο ίσης αξίας.
   7. Διαθεσιμότητα. Η Baladeur Ltd δεν παρέχει εγγυήσεις για διαθεσιμότητες σε συγκεκριμένες ημερομηνίες. Τα ραντεβού είναι αποκλειστική ευθύνη του εκάστοτε δικαιούχου. Ακόμα και αν αναγράφεται ότι οι υπηρεσίες παρέχονται όλο το χρόνο, υπάρχουν χρονικές περίοδοι που μπορεί εκτάκτως και για διάφορους λόγους να μην παρέχονται προσωρινά (π.χ. χρονικές περίοδοι που κλείνουν λόγω καλοκαιριού, χρονικές περίοδοι ανακαινίσεων κλπ). Δέσμευση για την ύπαρξη διαθεσιμότητας υπάρχει εφόσον το ενδιαφέρον για εύρεση ραντεβού εκδηλώνεται το πρώτο εξάμηνο της διάρκειας ισχύος του voucher. Όσα πακέτα εμπειρίας έχουν κενά διαστήματα που δεν λειτουργεί ο πάροχος και λόγω αυτού αναγράφουν ότι οι δικαιούχοι μπορούν να εξαργυρώσουν το voucher ως δωροεπιταγή, έχουν δικαίωμα δωρεάν αλλαγής, υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχουν ενεργοποιήσει το voucher. Αυτή η δωρεάν αλλαγή γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας του δικαιούχου του voucher με την Baladeur Ltd.
   8. Διάρκεια Εμπειρίας. Κάθε πακέτο υπηρεσιών έχει συγκεκριμένη χρονική διάρκεια την επεξήγηση της οποίας θα πρέπει να συμβουλεύεστε ώστε να γνωρίζετε τι ακριβώς περιλαμβάνει. Ορισμένες διάρκειες περιλαμβάνουν και την ξενάγηση ή και τα διαδικαστικά ή θεωρητικά μέρη της εμπειρίας, όταν αυτά αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της εμπειρίας. Σε κάθε περίπτωση οι διάρκειες εμπειρίας είναι κατά προσέγγιση και η αναφορά τους γίνεται με σκοπό να εκτιμήσετε περίπου το χρόνο που θα χρειαστείτε.
   9. Δεν μπορώ να κλείσω ραντεβού. Για οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρχει στο κλείσιμο του ραντεβού σας, παρά το γεγονός ότι εμείς δεν είμαστε υπεύθυνοι για την ποιότητα και συνέπεια των υπηρεσιών μέσω κουπονιών που πουλάνε οι φιλοξενούμενοι στο site μας, είμαστε στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουμε και να κλείσουμε εμείς το ραντεβού για λογαριασμό σας. Όταν ενεργοποιείτε ένα ραντεβού έχετε την απόλυτη ευθύνη για την έγκαιρη υλοποίησή του ανεξάρτητα από τις αναβολές που δεν οφείλονται στον πάροχο αλλά στον καιρό ή σε άλλες αιτίες ανωτέρας βίας. Η επικοινωνία με τον πάροχο των υπηρεσιών γίνεται με δική σας πρωτοβουλία και αν η υλοποίηση της εμπειρίας καθυστερεί για περισσότερο από 1 μήνα από την επιθυμητή ημερομηνία ραντεβού που δηλώσατε κατά την ενεργοποίηση του ραντεβού σας, τότε υποχρεούστε να επικοινωνήσετε με την Baladeur Ltd για να μεριμνήσει άμεσα για την εξυπηρέτησή σας. Από τη στιγμή που ενεργοποιείτε ραντεβού, το καθυστερημένο ενδιαφέρον υποδηλώνει αμέλεια υλοποίησης της εμπειρίας. Υπενθυμίζουμε ότι το Baladeur.gr ουδεμία ευθύνη έχει για τυχόν ελλείψεις, κακές υπηρεσίες ή και ασυνέπεια των παρόχων υπηρεσιών μέσω κουπονιών.
   10. Κατάργηση υπηρεσίας ή αλλαγή διεύθυνσης. H Baladeur Ltd ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση κατάργησης υπηρεσιών που πουλάει ή αλλαγής διεύθυνσης όπου παρέχονται οι υπηρεσίες αυτές, ωστόσο σε αυτές τις περιπτώσεις η Baladeur Ltd έχει υποχρέωση να αλλάξει το Voucher όσων ενδιαφερθούν να το χρησιμοποιήσουν, με άλλη υπηρεσία ίσης αξίας από το baladeur.gr, εφόσον το Voucher είναι σε ισχύ. Πάντως η Baladeur Ltd ουδεμία υποχρέωση επιστροφής χρημάτων έχει για την περίπτωση αυτή.
   11. Εμπιστευτικότητα. Η Baladeur Ltd υποχρεούται να σέβεται το προσωπικά δεδομένα των δωροληπτών - δικαιούχων δώρων εμπειρίας και να μη δίνει στοιχεία σε κανέναν για τον τρόπο που αυτοί αξιοποίησαν ή όχι το δώρο τους.
   12. Αλλαγή δώρου
   13. Ενεργοποίηση ραντεβού
   14. Μεταβίβαση voucher
   15. Απώλεια voucher. Αν χάσετε το voucher που σας έκαναν δώρο, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με e-mail δηλώνοντας την απώλεια συγκεκριμένου κωδικού voucher ή αν δεν έχετε τον κωδικό του voucher, μας δίνετε το ονοματεπώνυμο του πελάτη που το αγόρασε και την ημερομηνία που σας το έκανε δώρο ή την ημερομηνία παραγγελίας, ώστε να μπορούμε να αναζητήσουμε την παραγγελία και να σας στείλουμε ένα καινούριο voucher με e-mail. Προσοχή! Καμία ευθύνη δεν φέρει ο ιστοχώρος και η Baladeur Ltd αν το χαμένο voucher έχει χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε άλλο μπορεί να το χρησιμοποίησε. Τα ονόματα στα vouchers δεν είναι δεσμευτικά, καθώς χρησιμεύουν απλά για την προσωποποίηση του δώρου. Οι αναφορές για ταυτοποίηση του δικαιούχου από τους πάροχους με βάση το όνομα που αναγράφεται στα vouchers, γίνονται για την αποτροπή κλοπών vouchers. Η Baladeur Ltd δεν ευθύνεται για ατυχήματα, απολεσθέντα, φθαρμένα ή δυσανάγνωστα vouchers και διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την εξαργύρωση μη κανονικού voucher.  
   16. Συνοδοί - θεατές. Αν στη δραστηριότητα που έχετε επιλέξει, επιτρέπεται η συμμετοχή θεατών, θα πρέπει να τους δηλώσετε κατά την επικοινωνία σας με τους αρμόδιους στα τηλέφωνα επικοινωνίας για ραντεβού που αναφέρονται στις οδηγίες χρήσης του δώρου. Ενημερώστε τους συνοδούς σας ότι όλοι θα πρέπει να συμμορφώνεστε με τους όρους συμμετοχής του εκάστοτε χορηγού δραστηριότητας.

   17. Ακύρωση ή Αναβολή Ραντεβού: Όταν κλείνετε ραντεβού πρέπει να ρωτάτε τον εκάστοτε πάροχο υπηρεσιών για το πόσες ημέρες νωρίτερα μπορείτε να ακυρώσετε ή αναβάλλετε το ραντεβού σας χωρίς συνέπειες. Για να αναβάλλετε κλεισμένο ραντεβού ή να ακυρώσετε ραντεβού θα πρέπει να ειδοποιήσετε εγκαίρως τον πάροχο των υπηρεσιών ώστε να προλαβαίνει να αντικαταστήσει το ραντεβού σας με άλλο. Ο δωρολήπτης πρέπει να σέβεται τους κανόνες λειτουργίας κάθε παρόχου υπηρεσιών. Σε κάθε περίπτωση, αν ακυρώσετε το ραντεβού σας 1 ημέρα πριν από το κλεισμένο ραντεβού ή αυθημερόν του ραντεβού ή εκπρόθεσμα κατά τους όρους του πάροχου, τότε χάνετε το δικαίωμα να απολαύσετε τις υπηρεσίες του δώρου σας. Σε αυτές τις περιπτώσεις εξυπακούεται ότι δεν υπάρχει καμία υποχρέωση επιστροφής χρημάτων. Κάθε πάροχος υπηρεσιών έχει τους δικούς του όρους λειτουργίας, τους οποίους και θα πρέπει να ακολουθεί ο δικαιούχος του δώρου. Σε κάθε περίπτωση όμως δεν μπορείτε να ακυρώσετε ή να αναβάλλετε ραντεβού 1 ημέρα πριν από το κλεισμένο ραντεβού σας ή και πολύ περισσότερο δεν μπορείτε να ακυρώσετε ή να αναβάλλετε ραντεβού αυθημερόν του ραντεβού!

   18. Παράταση ισχύος voucher • Διοργανωτές - Προμηθευτές

  1. Ποιότητα υπηρεσιών

   1. Το Baladeur.gr προσπαθεί να προβάλλει τους κατά γενική ομολογία καλύτερους διοργανωτές δραστηριοτήτων - προμηθευτές κουπονιών αναφορικά με την ποιότητα των υπηρεσιών και τη συνέπεια με την οποία τις παρέχουν.
   2. Το Baladeur.gr ουδεμία ευθύνη έχει για τυχόν ελλείψεις, κακές υπηρεσίες ή και ασυνέπεια των παρόχων υπηρεσιών μέσω κουπονιών αφού η Εταιρεία λειτουργεί ως πράκτορας - εκδοτήριο για την πώληση των κουπονιών αυτών και όχι ως οργανωτής των υπηρεσιών.
   3. Είμαστε όμως πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε καταγγελία ή παράπονο έχετε για συγκεκριμένους παρόχους, ώστε αν αυτό γίνεται κατά επανάληψη, να μεριμνήσουμε για την αφαίρεση των κουπονιών τους από τον ιστοχώρο μας.
   4. Είναι προφανές ότι είμαστε στη διάθεσή σας και για οποιοδήποτε παράπονο έχετε από τις δικές μας υπηρεσίες, που αφορούν το χρονικό διάστημα μέχρι την παράδοση της παραγγελίας σας.

  2. Ασφάλεια κατάργησης υπηρεσιών. Από το 2005 που ξεκίνησε τη λειτουργία του το Baladeur.gr, οι καταργήσεις υπηρεσιών από παρόχους είναι πολύ σπάνιες και οφείλονται κυρίως σε περικοπές ή κλείσιμο επιχειρήσεων. Σε περίπτωση κατάργησης οποιουδήποτε πακέτου υπηρεσιών, η Baladeur Ltd έχει υποχρέωση να αλλάξει το εν ισχύ voucher κάθε δικαιούχου που έχει ενεργοποιήσει ραντεβού, με άλλο πακέτο υπηρεσιών ίσης αξίας, της επιλογής του δικαιούχου, από το Baladeur.gr. Αυτή η επιπλέον ασφάλεια από καταργήσεις υπηρεσιών αποτελεί ιδιαίτερο πλεονέκτημα έναντι δώρων που πωλούνται απευθείας από επιχειρήσεις υπηρεσιών. Κανείς δεν θέλει να κάνει δώρο μία υπηρεσία που ενδέχεται να καταργηθεί ή και δεν μπορεί να αλλαχθεί. Ο δωρολήπτης θα ήταν δυσαρεστημένος από το δώρο του πελάτη μας και εμείς θα χάναμε και τους δύο!

  3. Ασφάλεια Ατυχημάτων: Σε μερικές από τις δραστηριότητες ίσως σας ζητηθεί να διαβάσετε και να υπογράψετε ότι αναλαμβάνετε την ευθύνη της συμμετοχής σας. Διαβάστε πολύ καλά οποιοδήποτε χαρτί σας δοθεί και εφόσον συμφωνείτε υπογράψτε το. Ιδιαίτερα σε θέματα ασφάλειας, να διαβάζετε πάντα τα σχετικά φυλλάδια! Αν επιθυμείτε πρόσθετη ασφάλιση, μη διστάσετε να τη ζητήσετε από τον πάροχο της υπηρεσίας. Κάθε δραστηριότητα εμπεριέχει κινδύνους. Οι πιστοποιήσεις παρέχονται από τους επαγγελματίες που παρέχουν τις υπηρεσίες και όχι από την Εταιρία μας που προβάλλει τα δωροκουπόνια τους. Η Baladeur Ltd ουδεμία ευθύνη φέρει για οτιδήποτε συμβεί πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την οποιαδήποτε δραστηριότητα των κουπονιών που δεν εξυπηρετεί πρωτογενώς. Τυχόν ελλείψεις ασφάλειας, απωλειών, κλοπών, ατυχημάτων, ζημιών, τρομοκρατικών ενεργειών δεν δύναται να προκαλούν ευθύνες στην Baladeur Ltd.

  4. Όροι προμηθευτών (ανοίγουν μόνο από τον λογαριασμό προμηθευτή)


 • Δήλωση αποποίησης

  Χρησιμοποιώντας τον Ιστοχώρο αποδέχεστε ρητά ότι η Baladeur Ltd δε θα είναι υπόλογος σε εσάς για τυχόν άμεσες και έμμεσες ζημιές, αξιώσεις, απαιτήσεις που προκύπτουν από την ύπαρξη ή τη χρήση του ιστοχώρου από εσάς. Εάν κάποιος όρος ή διάταξη που διατυπώνεται ανωτέρω διαπιστωθεί ως παράνομος, αβάσιμος ή χωρίς δυνατότητα εφαρμογής βάσει της τρέχουσας ή μελλοντικής Νομοθεσίας, ο όρος ή η διάταξη που ορίζεται ως παράνομη, αβάσιμη ή εκτός ισχύος θα εξαιρείται χωρίς να επηρεάζει την εφαρμογή των υπολοίπων όρων ή διατάξεων του παρόντος. Οποιαδήποτε ειδοποίηση προς τον Κύριο του Ιστοχώρου μπορεί να πραγματοποιείται γραπτώς και να αποστέλλεται μέσω συστημένου ταχυδρομείου προς την Baladeur Ltd, Γούναρη 19, 16562 Άνω Γλυφάδα.

  Βάσει των περιορισμών που ισχύουν σύμφωνα με αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις και στο βαθμό που επιτρέπεται από τη νομοθεσία, θα ευθυνόμαστε μόνο για άμεσες ζημίες τις οποίες υπεστήκατε, πληρώσατε ή προκαλέσατε λόγω ανεπαρκούς τήρησης των υποχρεώσεών μας σε σχέση με την παροχή των υπηρεσιών μας, συνολικού ύψους που αντιστοιχεί στο συνολικό κόστος της υπηρεσίας που αγοράσατε, όπως αυτό ορίζεται στο e-mail επιβεβαίωσης της κράτησης (είτε πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό είτε για σειρά συνδεδεμένων περιστατικών).

  Ωστόσο, στο βαθμό που επιτρέπεται από τη νομοθεσία, ούτε εμείς ούτε οποιοσδήποτε από τους αντιπροσώπους, τις θυγατρικές εταιρείες, τις συνεργαζόμενες εταιρείες, τους διανομείς, τους online συνεργάτες, τους δικαιοδόχους, τους πράκτορες ή άλλους που εμπλέκονται στη δημιουργία, τη χορηγία, την προώθηση ή την καθ' οιονδήποτε άλλο τρόπο παροχή του ιστοχώρου και του περιεχόμενού του, δεν ευθυνόμαστε για οποιαδήποτε ποινική, ειδική, έμμεση ή επακόλουθη ζημία ή απώλεια, οποιαδήποτε απώλεια παραγωγής, απώλεια κέρδους, απώλεια εσόδων, απώλεια συμβολαίου, απώλεια ή ζημία στην πελατεία ή την φήμη, απώλεια δικαιώματος για αποζημίωση, οποιαδήποτε ασάφεια σχετικά με τις πληροφορίες (περιγραφή) των υπηρεσιών συμπεριλαμβανομένων τιμών, διαθεσιμότητας και αξιολόγησης που παρέχονται στον ιστοχώρο μας, υπηρεσίες ή προϊόντα που προσφέρονται από το κατάλυμα ή άλλους επιχειρηματικούς συνεργάτες, οποιεσδήποτε (άμεσες, έμμεσες, επακόλουθες ή ποινικές) φθορές, απώλειες ή χρεώσεις τις οποίες υποστήκατε, πληρώσατε ή προκαλέσατε, σύμφωνα με, έπειτα από ή σε σχέση με τη χρήση, την αδυναμία χρήσης ή την καθυστέρηση στη χρήση του ιστοχώρου μας, ή για τυχόν τραυματισμό, θάνατο, φθορά προσωπικής ιδιοκτησίας ή άλλες (άμεσες, έμμεσες, ειδικές, επακόλουθες ή ποινικά κολάσιμες) φθορές, απώλειες ή χρεώσεις τις οποίες υποστήκατε, πληρώσατε ή προκαλέσατε, είτε εξαιτίας νομικών πράξεων, σφαλμάτων, παραβιάσεων, αμέλειας, σκόπιμου πταίσματος, παραλείψεων, μη εκτέλεσης, ψευδών δηλώσεων, αδικοπραξίας ή απόλυτης ευθύνης του καταλύματος ή ευθύνης που αποδίδεται πλήρως ή μερικώς στον πάροχο της υπηρεσίας ή σε οποιονδήποτε από τους υπόλοιπους επιχειρηματικούς μας συνεργάτες (συμπεριλαμβανομένων των υπαλλήλων τους, της διεύθυνσης, των στελεχών, των πρακτόρων, των εκπροσώπων ή των συνεργαζόμενων εταιρειών), των οποίων τα προϊόντα ή υπηρεσίες παρέχονται (άμεσα ή έμμεσα), προσφέρονται ή προωθούνται στον ή μέσω του ιστοχώρου, συμπεριλαμβανομένης τυχόν (μερικής) ακύρωσης, απεργίας, ανωτέρας βίας ή για οποιοδήποτε άλλο περιστατικό πέρα από τον έλεγχό μας.

  Η εφαρμογή των διατάξεων, των γνωστοποιήσεων και των αποποιήσεων και όλων των άλλων θεμάτων που προκύπτουν από τη χρήση του Ιστοχώρου από πλευράς σας και των πληροφοριών που λαμβάνετε από την Baladeur Ltd θα διέπονται από την ισχύουσα Νομοθεσία. Τυχόν απαιτήσεις, διαφωνίες ή άλλες αντιπαραθέσεις που αφορούν ή προκύπτουν από τις εν λόγω διατάξεις, γνωστοποιήσεις και αποποιήσεις ή από τη χρήση του Ιστοχώρου από πλευράς σας ή τυχόν πληροφορίες που λαμβάνετε από την Baladeur Ltd θα οδηγούνται στα Δικαστήρια της Αθήνας και με το παρόν έγγραφο συναινείτε ρητά στο ότι βρίσκεστε υπό την δικαιοδοσία των εν λόγω δικαστηρίων.

 

Τα vouchers μπορούν να αξιοποιηθούν από όποιον τα ενεργοποιήσει για ραντεβού.

Όσα είναι ονομαστικά είναι απλά πιο προσωποποιημένα ως δώρα.